C7 Gebruikte Dieselmotorassemblage voor Graafwerktuig E325D E329D 444-7149

Negotiated
Prijs
C7 Gebruikte Dieselmotorassemblage voor Graafwerktuig E325D E329D 444-7149
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Productnaam: Gebruikte Motorassemblage
Graafwerktuig Model: E325D E329D
Motormodel: C7
Artikelnummer: 444 - 7149
Kwaliteit: hoge prestaties
Kleur: Zelfde zoals beelden
Voorwaarde: Gebruikt
Materiaal: Metaal
Hoog licht:

Gebruikte Dieselmotorassemblage E325D

,

Gebruikte Dieselmotorassemblage E329D

,

C7 Gebruikte Motorassemblage

Basis informatie
Plaats van herkomst: De V.S.
Merknaam: Caterpillar
Modelnummer: C7
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Neutrale Vrij Pakket of Beroking
Levertijd: 5 - 8 het werkdagen
Betalingscondities: D/P, T/T
Levering vermogen: 1 stukken
Productomschrijving

 

 

C7 Diesel Gebruikte Motorassemblage voor Graafwerktuig E325D E329D 444 - 7149

 

 

Specificatie

 

 

Autonaam: Motor Assy ModelNumber: C7
Cilinderslag: 127 Cilinderdiameter: 110
Toepassing: Graafwerktuig klep: klep 18
Het koelen: Waterkoeling Injectie: Elektrisch
Aantal Cilinders: 6 Motortype: Diesel

 

 

Beschrijving

 

Het werken van Viertaktdieselmotor


Het proces van de machtsgeneratie in viertaktdieselmotor is ook verdeeld in vier delen. Elk deel is genoemd geworden zuigerslag. In IC-motor, wordt de slag doorverwezen naar de maximumafstandsreis door de zuiger in één enkele richting. De zuiger is vrij om zich slechts in een stijgende en benedenwaartse richting te bewegen. In viertaktmotor zuigerbeweging twee keer omhoog en keer twee beneden en trapasbeweging twee volledige revolutie om vier zuigercyclus te voltooien. Dit zijn zuigingsslag, compressieslag, uitbreidingsslag, en uitlaatslag.

 

Zuigingsslag:


In de zuigingsslag of opnameslag van dieselmotor, openen het zuigerbegin van hoogste eind van de cilinder tot bodemeind leiden van de cilinder en gelijktijdig de inhamklep die. Op dit ogenblik lucht bij luchtdruk binnen de cilinder door de inhamklep door een pomp wordt getrokken die. De inhamklep blijft open tot de zuiger het lagere eind van de cilinder bereikt. Na het, verzegelt de inhamklep dicht en het hogere eind van de cilinder.

 

Compressieslag:


Nadat de zuiger het bodemeind van de cilinder overgaat, begint het omhoog zich te bewegen. Beide kleppen zijn gesloten en de cilinder wordt op dat ogenblik verzegeld. De zuiger beweegt zich omhoog. Deze beweging van de zuiger perst de lucht in een kleine ruimte tussen de bovenkant van de zuiger en cilinderkop samen.

 

De lucht wordt samengeperst in 1/22 of minder van zijn oorspronkelijk volume. wegens deze die compressie, een hoge druk en een temperatuur binnen de cilinder wordt geproduceerd. Zowel openen de inham als de uitlaatkleppen niet tijdens enig deel van deze slag. Aan het eind van compressieslag is de zuiger op hoogste eind van de cilinder.

 

Machtsslag:


Aan het eind van de compressieslag wanneer de zuiger op het hoogste eind van de cilinder is wordt een gemeten hoeveelheid diesel ingespoten in de cilinder door de brandstofinjector. De hitte van samengeperste lucht steekt de diesel aan en produceert hoge druk die de zuiger onderduwt. De koppelstang draagt deze kracht aan de trapas die draait om het voertuig te bewegen. Aan het eind van de machtsslag, bereikt de zuiger het bodemeind van de cilinder.

 

 

C7 Gebruikte Dieselmotorassemblage voor Graafwerktuig E325D E329D 444-7149 0C7 Gebruikte Dieselmotorassemblage voor Graafwerktuig E325D E329D 444-7149 1

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Tel. : 15112670997
Fax : 86--15112670997
Resterend aantal tekens(20/3000)