D6E de diesel die Motorassemblage van Volvo voor Elektrisch Graafwerktuig EC220DLR EC210B wordt gebruikt

Negotiated
Prijs
D6E de diesel die Motorassemblage van Volvo voor Elektrisch Graafwerktuig EC220DLR EC210B wordt gebruikt
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Productnaam: Diesel Gebruikte Motorassemblage
Graafwerktuig Model: EC210B
Motormodel: D6E
Geschatte Macht: 123
Kleur: Zelfde zoals beelden
Voorwaarde: Gebruikt
Kwaliteit: Hoog - kwaliteit
Materiaal: Metaal
Hoog licht:

D6E gebruikte Volvo-Motorassemblage

,

EC220DLR Volvo-Gebruikte Motorassemblage

,

EC210B gebruikte Motorassemblage

Basis informatie
Plaats van herkomst: Korea
Merknaam: Volvo
Modelnummer: D6E
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Neutrale Vrij Pakket of Beroking
Levertijd: 5 - 8 het werkdagen
Betalingscondities: D/P, T/T
Levering vermogen: 1 stukken
Productomschrijving

 

 

D6E diesel Gebruikte Motorassemblage voor Elektrisch Graafwerktuig EC220DLR

 

 

Specificatie

 

 

Autonaam: Motor Assy ModelNumber: D6E
Cilinderslag: 126 Cilinderdiameter: 98
Toepassing: Graafwerktuig klep: klep 12
Het koelen: Waterkoeling Injectie: Elektrisch
Aantal Cilinders: 6 Motortype: Diesel

 

 

Beschrijving

 

Vooruitgaan die (wanneer de zuiger verder weg van TDC inspuiten) is het begin van injectie resulteert in hogere in-cilinderdruk en hogere efficiency maar ook resulteert in hogere Lachgas (NOx [2]) emissies. Bij andere extreem, veroorzaken het zeer achtergebleven begin van injectie of de timing onvolledige verbranding. Dit resulteert in hogere Kwestie (PM) emissies Van deeltjes en hogere rook.

 

Brandstofinjectie in dieselmotoren


Vroege diesels wendden vaak indirecte injectie aan om eenvoudige, met platte kop te gebruiken zuigers, en maakten plaatsen van de vroege, omvangrijke diesel injecteurs gemakkelijker, maar alle moderne dieselmotoren wenden één of andere vorm van directe die injectie aan, aan ingewikkeldere kom-in-zuiger ontwerpen wordt gekoppeld. De moderne motoren gebruiken ook een zeer hoogst onder druk gezette brandstoftoevoerlijn, die de oudere, lawaaierigere, en mechanisch ingewikkeldere gecombineerde pomp en selecteursklepassemblage vervangt.

 

Indirecte Injectie

 

Een indirecte injectiedieselmotor levert brandstof in een kamer van de verbrandingskamer, genoemd een prechamber, waar de verbranding begint en dan in de belangrijkste verbrandingskamer uitspreidt. Prechamber wordt zorgvuldig ontworpen om het adequate mengen te verzekeren zich van de geatomiseerde brandstof met de compressie-verwarmde lucht. Dit heeft het effect van het vertragen van het tarief van verbranding, dat neigt om hoorbaar lawaai te verminderen. Het wordt ook de schok van verbranding zacht en veroorzaakt lagere spanningen op de motorcomponenten. De toevoeging van een prechamber, echter, verhoogt hitteverlies tot het koelsysteem en vermindert daardoor motorefficiency.

 

Directe injectie


De moderne dieselmotoren maken gebruik van één van de volgende directe injectiemethodes:

 

Gemeenschappelijke spoor directe injectie

 

In oudere die dieselmotoren, een verdeler-type injectiepomp, door de motor, leveringsuitbarstingen van brandstof aan injecteurs wordt geregeld die eenvoudig pijpen is waardoor de diesel in de verbrandingskamer van de motor wordt bespoten. Aangezien de brandstof bij lage druk is en er geen nauwkeurige controle van brandstoflevering kan zijn, is de nevel vrij ruw en het verbrandingsproces is vrij ruw en inefficiënt.

 

 

D6E de diesel die Motorassemblage van Volvo voor Elektrisch Graafwerktuig EC220DLR EC210B wordt gebruikt 0D6E de diesel die Motorassemblage van Volvo voor Elektrisch Graafwerktuig EC220DLR EC210B wordt gebruikt 1D6E de diesel die Motorassemblage van Volvo voor Elektrisch Graafwerktuig EC220DLR EC210B wordt gebruikt 2D6E de diesel die Motorassemblage van Volvo voor Elektrisch Graafwerktuig EC220DLR EC210B wordt gebruikt 3

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Tel. : 15112670997
Fax : 86--15112670997
Resterend aantal tekens(20/3000)