6D125-3 het diesel Gebruikte Gewicht van de Motorassemblage 850Kg voor Graafwerktuig Pc Originele 450-7

Negotiable
Prijs
6D125-3 het diesel Gebruikte Gewicht van de Motorassemblage 850Kg voor Graafwerktuig Pc Originele 450-7
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Motormodel: 6D125-3
Type: Motorassemblage
Motortype: Diesel
Plaats van Oorsprong: Japan
Graafwerktuigmodel: PC 400 - 7
Kwaliteit: hoog - kwaliteit
Begin: Elektrisch begin
VOORWAARDE: gebruikt
Hoog licht:

6D125-3 gebruikte Motorassemblage

,

850Kg gebruikte Motorassemblage

,

Pc450-7 gebruikte Dieselmotorassemblage

Basis informatie
Plaats van herkomst: Japan
Merknaam: komasu
Modelnummer: 6D125-3
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Neutrale Vrij Pakket of Beroking
Levertijd: 5 - 8 het werkdagen
Betalingscondities: D/P, T/T
Levering vermogen: 5 - 8 stukken
Productomschrijving

 

 

6D125 - 3 dieselmotorassemblage voor het Originele Graafwerktuig Engine van GraafwerktuigPc 450-7

 

 

Specificatie

 

Model: PC400 - 7 PC450 - 7
 
Categorie: Assy motor
Gewicht: 850Kg
Plaats van Oorsprong: Japan
Voorwaarde: Gebruikt origineel
Type: motorassemblage
Begin: Elektrisch begin Kwaliteit: Hoog - kwaliteit

 

 

Beschrijving

 

 

Wat is type van de motor?

 

De motor is het deel van een voertuig dat brandstof brandt en het in mechanische macht omzet. In de meeste voertuigen, wordt dit gedaan gebruikend een interne verbrandingsmotor, die brandstof aansteekt en het gebruikt om mechanische gedeelten te bewegen. De meeste motoren van deze benzine van de typebrandwond om zuigers te drijven op en neer, die de trapas en draait, uiteindelijk, de wielen van het voertuig het bewegen krijgt zich. De motoren worden het meest meestal gemeten door hun aantal zuigercilinders en hoeveelheid volume in die cilinders. De meeste motoren hebben benoemingen zoals V8, 4 - cilinder, of V6. Het aantal vertegenwoordigt het aantal zuigers, terwijl V naar de groepering van de cilinders verwijst. In een v-Type motor, worden de zuigercilinders geplaatst in een V-vorm. de Gealigneerde motoren, zoals een gealigneerde cilinder 4, al cilinders lopen parallel in plaats van wordt verdeeld eveneens aan elke kant en schuin wordt geplaatst hebben. De voertuigen met meer zuigers hebben typisch groter gecombineerd intern volume en veroorzaken meer macht.

 

Ontwikkeling van motor:

 

Stadium IV motor is productief, betrouwbaar en efficiënt. Met ultra-low emissies, verstrekt het een lager milieu-effect en superieure prestaties helpen bedrijfskosten drukken en laat de exploitant in volledige vrede van mening werken.

KOMATSU neemt constant in het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging en de verbetering van dieselmotoren in dienst. Binnenshuis ontwikkeling en productie de mogelijkheden leveraged voor belangrijke onderdelen, zoals hydraulische apparaten en controlesystemen, zijn om milieu-effect te verminderen en brandstofbesparing te verbeteren.

 

Toepassing van de motor:

 

De motor van KOMATSU is beroemd voor het zijn beste beschikbaar, die zijn waarom zij door eigenaars en exploitanten voor hun macht, brandstofefficiency, betrouwbaarheid, gemak van verrichting en productiviteit worden verkozen. Ons bewezen exclusief closed-centre hydraulisch systeem behandelt veelvoudige functies gelijktijdig, zonder verlies van macht of fijne controle. De de graafwerktuigenmotor van KOMATSU zal werkend in een brede waaier van de industrieën, met inbegrip van burgerlijke bouw, infrastructuuronderhoud, vernieling, recycling, landbouw, bosbouw, het uithakken en huur worden gevonden. Waren de de nieuwe technologiemotoren van KOMATSU voor nog lager brandstofverbruik en klasse-leidende betrouwbaarheid en prestaties, terwijl onze Hybride opties brandstofbesparingen van tot 40% aanbieden met onze conventionele machines vergelijkbaar.

 

6D125-3 het diesel Gebruikte Gewicht van de Motorassemblage 850Kg voor Graafwerktuig Pc Originele 450-7 0

6D125-3 het diesel Gebruikte Gewicht van de Motorassemblage 850Kg voor Graafwerktuig Pc Originele 450-7 16D125-3 het diesel Gebruikte Gewicht van de Motorassemblage 850Kg voor Graafwerktuig Pc Originele 450-7 2

 

 

 

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Tel. : 15112670997
Fax : 86--15112670997
Resterend aantal tekens(20/3000)