6D108 gebruikte Brandstofinjector voor Dieselmotor 6222-13-3300 voor Graafwerktuig pc300-5

Negotiated
Prijs
6D108 gebruikte Brandstofinjector voor Dieselmotor 6222-13-3300 voor Graafwerktuig pc300-5
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Productnaam: Gebruikte brandstofinjector
Graafwerktuigmodel: PC300 - 5
Motormodel: 6D108
Artikelnummer: 6222 - 13 - 3300
VOORWAARDE: gebruikt
Type: Dieselmotor
Kleur: Zelfde zoals beelden
Materiaal: Staal
Hoog licht:

6D108 gebruikte Brandstofinjector

,

6Cylinders gebruikte Brandstofinjector

,

Pc300-5 gebruikte Dieselmotorbrandstofinjector

Basis informatie
Plaats van herkomst: Japan
Merknaam: Komastu
Modelnummer: 6D108
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Neutrale Vrij Pakket of Beroking
Levertijd: 5 - 8 het werkdagen
Betalingscondities: D/P, T/T
Levering vermogen: 50 stukken
Productomschrijving

 

 

6D108 gebruikte Brandstofinjector voor Graafwerktuig PC300 - 5 PC300 - 6 6222 - 13 - 3300

 

 

Specificatie

 

 

Deelnaam: Brandstofinjector Assy Grootte: Norm
Categorie: Vervangstukken Cilindersaantal: Komastu
Motortype: Diesel Teststaus: Normaal
Injectie: Directe Injectie Injecteurscode: 6222 - 11 - 3100

 

 

Beschrijving

 

Wat doet een brandstofinjectorreinigingsmachine?
Terwijl alle brandstofinjectorsystemen uiteindelijk eruit zien om hetzelfde doel te bereiken, zijn er een tijd en een plaats waarvoor elke formule meest geschikt is. Het allen komt neer over de chemische oplossing in de formule: een reeks additieven die de koolstofstorting oplost zonder de daadwerkelijke brandstofinjector aan te tasten. Elk bedrijf houdt zijn materialen zeer aan de borst, met Chevron dicht aanhalend alle ingrediënten buiten aardoliedistillaten als ‚Handelsgeheim.‘ Nochtans, als u sommige minder gevestigde bedrijven zoals lubri-Zorg bekijkt, kunt u ingrediënten met inbegrip van trimethyl benzeen, Stoddard-oplosmiddel, en naftaleen zien.

 

Al deze chemische producten, of moleculaire verwanten, zijn gemeenschappelijk voor brandstofinjector reinigingsmachine-het over het slaan van het juiste evenwicht tussen hen is. De op benzeen-gebaseerde molecule is het oplosmiddel, terwijl Stoddard naar een mengsel van koolwaterstoffen verwijst. Het naftaleen wordt gebruikt om plastiek te construeren, zodat werkt het zacht met de benzineinhoud om op de hardware te blijven. Samen genomen, is een brandstofinjectorreinigingsmachine een chemische formule die zich met uw brandstof mengt. Het vloeit door het systeem van uw auto terwijl u drijft; en, terwijl het, het DE-belemmeringen zich rond beweegt en brandstofefficiency herstelt.

 

Hoe de Belemmeringen zich vormen en de Brandstofinjector maakt schoon
De brandstof, het spreekwoordelijke bloed van uw auto, draagt met het alle hoofdzaak, plus sommige stortingen van de spoorkoolstof het langs de manier laat vallen. Voor kleinschalig, is het een kleine kwestie, die is waarom u slechts het onderhoud moet doen elke 3.000 mijlen of zo. Nochtans, indien lang verlaten te, heel erg zoals slagaderlijke stortingen, zullen uw koolstofstortingen vrienden die vinden, die en massa kweken toevoegen na verloop van tijd, fysisch belemmerend de beweging van uw brandstof. Onbekwaam correct te werken, zal het meer gas nemen om dezelfde verbranding te krijgen, dus lagere brandstofafstand in mijlen. Aangezien het vordert, zult u de capaciteit verliezen behoorlijk te versnellen, een vreselijke motorslag te horen, of zelfs macht te verliezen. Natuurlijk, is de strengheid van de kwestie met betrekking tot de strengheid van de opbouw. Zo, als u het bij het eerste teken van een probleem aanpakt, zult u weg veel beter zijn.

 

Beschouw de opbouw als lagen kwesties: de minder lagen van nadeel zijn er, kan de gemakkelijker chemische behandeling zijn werk doen. Als er meer lagen van vuil zijn, zal het niet de truc vrij ook doen. Preventative onderhoud kan als het modewoord van een werktuigkundige klinken, maar het is vrij letterlijk de beste manier om uw auto in goede staat te houden. Het laten van een goed brandstofinjectoroplosmiddel en een veredelingsmiddel zijn mechanische magisch werken kan van tijd tot tijd bewaart u zo veel uitgave en ongemak onderaan de lijn.

 

6D108 gebruikte Brandstofinjector voor Dieselmotor 6222-13-3300 voor Graafwerktuig pc300-5 06D108 gebruikte Brandstofinjector voor Dieselmotor 6222-13-3300 voor Graafwerktuig pc300-5 1

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Tel. : 15112670997
Fax : 86--15112670997
Resterend aantal tekens(20/3000)