216-7815 de Hand Turbo van C9 Tweede voor het Materiaal van het de Dieselmotorstaal van ExcavatorE330 E330C

Negotiable
Prijs
216-7815 de Hand Turbo van C9 Tweede voor het Materiaal van het de Dieselmotorstaal van ExcavatorE330 E330C
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Motorcode: C9
Type: Motorturbocompressor
Graafwerktuigmodel: E330 / E330C
Artikelnummer: 216 - 7815
VOORWAARDE: gebruikt
Motor tybe: Diesel
Materiaal: Staal
Kwaliteit: hoge prestaties
Hoog licht:

Tweede Hand Turbo 216-7815

,

E330C tweede Hand Turbo

,

216-7815 tweede Hand

Basis informatie
Plaats van herkomst: De V.S.
Merknaam: Caterpillar
Modelnummer: C9
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Neutrale Vrij Pakket of Beroking
Levertijd: 5 - 8 het werkdagen
Betalingscondities: D/P, T/T
Levering vermogen: 20 stukken
Productomschrijving

 

 

216 - 7815/C9 Dieselmotorturbocompressor voor Graafwerktuig E330/E330C

 

 

specificatie

 

Deelnaam: Motorturbocompressor Turbocompressorcode: 216 - 7815
cilinders numbe: 6 Motormodel: C9
Toepassing: Bouwmachines Teststaus: normaal
Type: Elektrische injectie Industriële Motor: C9

 

 

Beschrijving

 

Wat is een turbocompressor?

 

Zoals wij het weten, is een turbocompressor eigenlijk een type van compressor. Een turbocompressor is een turbine-gedreven gedwongen inductieapparaat dat de efficiency en de machtsoutput van een interne verbrandingsmotor door extra lucht in de verbrandingskamer te dwingen verhoogt. Deze verbetering over de machtsoutput van een de natuurlijk opgezogen motor is toe te schrijven aan het feit dat de compressor meer lucht-en proportioneel meer brandstof-in de verbrandingskamer kan dwingen dan alleen luchtdruk.

 

welke delen zijn bestaan uit de turbocompressor?

 

Er zijn drie belangrijke delen van een turbocompressor: Turbine, Compressor en Centrale Hub. De wielen van de turbine en de compressor zijn bevat in hun eigen kegelhuisvesting. De turbinekant wordt gewoonlijk gemaakt van gietijzermateriaal. De compressorkant wordt gewoonlijk gemaakt van aluminiumlegeringen en het bestaat ook uit twee delen. Een turbocompressor is fundamenteel een combinatie van een compressor en een turbine, allebei opgezet op een gemeenschappelijke schacht. Eigenlijk, gebruikt de Turbocompressor de uitlaatgassen van de motor zelf, om de turbine te roteren die op zijn beurt de compressor beweegt.

 

Wat is de functie van een turbocompressor?

 

In a turbocharged motor, echter, de lucht wordt samengeperst zodat meer zuurstof in de verbrandingskamer zal passen, dramatisch verhogend het het branden vermogen van de motor. De turbocompressor is samengesteld uit twee belangrijke delen: de compressor, die de lucht in de opname samenperst; en de turbine, die de uitlaatgassen trekt en hen gebruikt om de compressor aan te drijven. met andere woorden, is meer samengeperst de lucht, hoger de verhoging.

 

Nadelen

 

Een turbocompressor heeft zijn nadelen. Vooral, turbocharged a motor moet een lagere compressieverhouding hebben dan een normaal opgezogen motor. Om deze reden, kan men niet simpel gezegd een turbocompressor op een motor die voor normale aspiratie zonder het leven en de prestaties van de motor ernstig te ondermijnen voorgenomen was. Ook, betekent een lagere compressieverhouding de motor minder efficiënt bij lage macht zal lopen.

 

Een ander belangrijk die nadeel van een turbocompressor is het fenomeen als turbovertraging wordt bekend. Omdat de turbocompressor op uitlaatgassen loopt, vereist de turbine een opeenhoping van uitlaat alvorens het de compressor kan aandrijven, bovendien, de inhamlucht heter groeit aangezien het wordt samengeperst, verminderend zijn dichtheid, en daardoor zijn efficiency in de verbrandingskamer, een radiator-als apparaat genoemd intercooler vaak wordt gebruikt om zich tegen dit effect te verzetten turbocharged binnen motoren.

 

 

216-7815 de Hand Turbo van C9 Tweede voor het Materiaal van het de Dieselmotorstaal van ExcavatorE330 E330C 0216-7815 de Hand Turbo van C9 Tweede voor het Materiaal van het de Dieselmotorstaal van ExcavatorE330 E330C 1216-7815 de Hand Turbo van C9 Tweede voor het Materiaal van het de Dieselmotorstaal van ExcavatorE330 E330C 2

 

 

 

 

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Tel. : 15112670997
Fax : 86--15112670997
Resterend aantal tekens(20/3000)