C7 Originele Tweede Handtrapas voor het Graafwerktuig Diesel Engine van E329D E325D

Negotiable
Prijs
C7 Originele Tweede Handtrapas voor het Graafwerktuig Diesel Engine van E329D E325D
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Motorcode: C7
Type: Motortrapas
Graafwerktuig Model: E325d of E329d
Voorwaarde: Gebruikt
Materiaal: staal
Geercode: 2W8147
Kwaliteit: hoge prestaties
Grootte: STD
Hoog licht:

E329D tweede Handtrapas

,

E325D tweede Handtrapas

,

C7 de Tweede Hand van de Dieselmotortrapas

Basis informatie
Plaats van herkomst: Brazilië
Merknaam: CAT
Modelnummer: C7
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Neutrale Vrij Pakket of Beroking
Levertijd: 5 - 8 het werkdagen
Betalingscondities: D/P, T/T
Levering vermogen: 30 Stukken
Productomschrijving

 

 

C7 de Originele Trapas van Graafwerktuigdiesel engine crankshaft E329D E325D

 

 

Specificatie

 

 

 
Type Motortrapas
Merknaam
KAT
Gewicht
80kg
Toepassing
De Motor van techniekmachines
Voorwaarde Gebruikt origineel
Graafwerktuig E329D E325D
Grootte Standaardgrootte
levertijd
3-7 Werkdagen
Het verschepen
Door Uitdrukkelijk/Overzees/de Lucht

 

 

Beschrijving

 

 

Wat is de motor?

Een hoogte - de kwaliteit van trapas is het hart van de motor, en beslist het leven van motor. De verbranding van brandstof schiet rechtstreeks de zuiger onderaan de cilinder, is het de baan van de trapas om deze lineaire motie in omwenteling - fundamenteel om te zetten door de zuigerfile rond te slingeren en te duwen de cilinder.

 

Type twee van trapas:

 

er zijn twee types van dagboek op een trapas - de belangrijkste vorm van lagerdagboeken de as van omwenteling voor de trapas, en de koppelstangdagboeken worden beveiligd aan de einden van de koppelstangen, die aan de zuigers lanceren.

 

Wat is het ontwerp van de Motor?

 

De trapassen worden gebouwd gebruikend de metalen zoals gietijzer. Het metaal wordt genomen in de gesmolten vorm en in een vorm tijdens het proces om te gieten dan gegoten terwijl de moderne trapassen van het gesmede staal worden gemaakt dat meestal in sommige prestatiesmotoren wordt gebruikt

 

Het proces om een trapas te maken omvat het verwarmen van een blok van staal tot het roodgloeiend wordt. Zodra het heet wordt wordt zijn vorm gevormd gebruikend een extreme hoge druk. De thermische behandeling is of gelegeerd staal of van het nitridestaal materialen die worden gebruikt. De trapassen worden ook oppervlakte-verhard.

Functie van Trapas

Er zijn eindeloze functies wat een meer vlote aandrijving aan de motoren met de veelvoudige cilinders geeft. Het omzetten van de lineaire motie van pistion in de rotatiemotie is ook één onder zijn functies. De macht wordt veroorzaakt door de verbranding van het fuel-air mengsel. De schacht van de trapas is bored met sommige gaten die de motor met de vereiste hoeveelheid olie voedt. Deze olie wordt hoofdzakelijk gebruikt om de bewegingen glad te maken. De trapassen functioneert ook als ladingslager als lading wordt tijdens dit proces worden verdeeld dat. Één van de lading is het strenge buigen en de gewrongen spanning waarin de zuigers met de trapas door de conneting staaf worden verbonden. Men moet opmerken dat de roterende beweging van de trapas constant versnelt en vertraagt waar de verdere ladingen van gewrongen trilling wordt toegevoegd.

C7 Originele Tweede Handtrapas voor het Graafwerktuig Diesel Engine van E329D E325D 0C7 Originele Tweede Handtrapas voor het Graafwerktuig Diesel Engine van E329D E325D 1C7 Originele Tweede Handtrapas voor het Graafwerktuig Diesel Engine van E329D E325D 2

 

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Tel. : 15112670997
Fax : 86--15112670997
Resterend aantal tekens(20/3000)